Stimați utilizatori!

Consumați cu încredere apă de la robinet!

Misiunea Apaserv Satu Mare S.A. este de a furniza apă potabilă de calitate, în condiții de continuitate și siguranță, de a prelua apele uzate și a le epura corespunzător pentru un mediu mai curat.

Important - Consumați cu încredere apă de la robinet

Apa de la robinet este cea mai bună și economică alegere!

Este dezinfectată cu clor!

Este tot tipul la îndemână!

Consumați cu încredere apă de la robinet!

 

Cu atât mai mult, dat fiind situația actuală, ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, când spălatul cât mai des pe mâini și igiena personală este principala măsură preventivă care reduce riscurile îmbolnăvirii, dorim să informăm toți utilizatorii din aria noastră de deservire, că Apaserv Satu Mare a luat toate măsurile necesare prevenirii coronavirusului, prin:

  • Furnizarea apei potabile în regim continuu și în condiții de siguranță
  • Luarea măsurilor de protecție, atât a publicului larg și a utilizatorilor, cât și a personalului, pentru a asigura continuitatea serviciului de alimentare cu apă.

Apaserv Satu Mare suspendă temporar activitatea de relații cu publicul prin interacțiune directă. Pentru a asigura în continuare relația cu publicul, recomandăm clienților și partenerilor noștri să apeleze la metode de comunicare care nu impun interacțiunea directă:

  • Număr informații Portal Online: 0735.001101 - apelabil între orele 8-15 

Email: portal@apaservsm.ro

 

Vă recomandăm utilizarea Contul meu de pe pagina www.apaservsm.ro sau celelalte posibilități de plăți online, pe care le găsiți în secțiunea Modalități de plată, pentru a ne ajuta să reducem interacțiunea directă cât de mult posibil!

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate!

Conducerea Apaserv Satu Mare