Ziua Mondială a Apei - 22 martie 2019

Cu această ocazie organizăm următoarele evenimente: Ziua porților deschise, concurs de fotografii și concurs "Sloganul Apaserv Satu Mare".

Ziua Mondială a Apei (World Water Day) se sărbătorește în întreaga lume din anul 1993. În fiecare an, ONU stabilește o temă a zilei, în jurul căreia sunt planificate diverse evenimente.

Tema anului 2019 este: APĂ PENTRU TOȚI.

În cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, în data de 22 martie 2019 S.C. Apaserv Satu Mare S.A. organizează Ziua porților deschise la Uzina de apă Mărtinești și la Stația de Epurare. Sunt așteptați  toți cei interesați de a vedea îndeaproape de unde vine apa de la robinet și să înțeleagă importanța stațiilor de epurare și fluxul tehnologic al tratării apei uzate. Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele se vor vizita în grupuri organizate la fața locului, cu îndrumători - specialiști din cadrul stațiilor de tratare apă potabilă și de epurare a apelor uzate.Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze în baza unei solicitări ce poate fi depusă la adresa de e-mail: aps@apaservsm.ro sau secretariat@apaservsm.ro,  respectiv prin fax., la nr. 0261.721056.

 

Concurs de fotografii

Condiţiile de participare:

– Participarea este deschisă tuturor fotografilor indiferent de vârstă şi ocupaţie. Lucrările trebuie să includă tematica „ APĂ PENTRU TOȚI.”.

– Se pot înscrie în concurs maxim trei fotografii.

– Se acceptă fotografii în culori sau alb-negru, în format digital jpg

– Denumirea fişierului unei fotografii urmează o ordine strictă: Numele Prenumele_Domiciliul_Titlul fotografiei

Fotografia trebuie sa păstreze rația originală la care a fost realizată (de exemplu 3:2 pentru DSLR). Latura mare a fotografiei trebuie să aibă minimum 4724 de pixeli, sau dimensiunea de 30 cm x 40 cm, iar rezoluția trebuie să fie de minim 300 dpi. Fotografiile înscrise în concurs vor putea fi editate pe următoarele coordonate: luminozitate, contrast, saturație, nivele de culoare și crop. Nu se pot adăuga elemente străine în fotografie, nu sunt permise reproducerile, lipirea sau suprapunerea mai multor fotografii și nici montajele/colajele foto). Dimensiunea fişierului unei fotografii nu poate să depăşească 15 Mb si nu poate fi mai mic de 3 Mb. Dacă e necesar, fotografiile vor fi trimise în mai multe e-mailuri. Fotografiile trebuie să fie însoţite de numele autorului, titlul, adresa de contact e-mail, nr. telefon.

– Participantul declară în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs că este deţinătorul drepturilor de autor asupra acesteia şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeşte că nu deţine drepturile intelectuale asupra fotografiei.

– Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta fotografiile. Decizia juriului este definitivă şi incontestabilă.

– Organizatorii asigură printarea gratuită a fotografiilor admise în expoziţie, autorii lucrărilor admise vor fi anunţaţi prin e-mail, despre ora şi locul deschiderii festive a expoziţiei, unde se vor decerna şi diplomele.

– Participantul permite utilizarea fotografiei sale în scopuri necomerciale pentru mediatizarea expoziţiei, fără drepturi materiale, cu menţionarea numelui autorului pe lucrare. Participantul acceptă în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs, condiţiile participării.

Premiul I – 1000 lei

Premiul II – 500 lei

Premiul III – 300 lei

 

Fotografiile se pot trimite la adresele de e-mail: aps@apaservsm.ro sau secretariat@apaservsm.ro – cu subiectul Concurs de fotografii, până la data de 19 martie. Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0261759080- - interior 114 – Biroul Relații Publice. Câștigătorii vor fi anunțați telefonic și prin e-mail. Înmânarea premiilor se va face la data de 22 martie la sediul societății.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Organizatorul este înregistrat în Registrul General la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Operator de Date cu Caracter Personal cu nr: 0027918 și respectă legislația în vigoare în acest domeniu în România și Uniunea Europeană. Prin înscrierea fotografiilor în concurs înțelegeti și sunteti de acord cu faptul că Organizatorul va solicita dumneavoastră, în calitate de Utilizator, următoarele informații necesare pentru identificarea dumneavoastră personală: (a) numele și prenumele dvs., (b) adresa de e-mail validă, (c) data nașterii, (d) numărul de telefon.. După colectarea datelor dvs., Organizatorul: - nu va înstrăina, închiria sau vinde informațiile de identificare personală a dumneavoastră către terți în scopuri de marketing și publicitate. - nu va furniza unor terți datele dvs. de contact fără acordul dvs., cu excepția cazurilor în care sunt solicitate de instituții ale statului legal abilitate (cu rol de control etc) - va securiza informațiile esențiale pe care le furnizați, prin protocoale standard și tehnologii corespunzătoare.

 

Concurs:  “Sloganul Apaserv Satu Mare”

 

Prin acest concurs, se caută un slogan, care defineste scopul și viziunea societății.

Scopul societății este în primul rând asigurarea apei potabile la o calitate superioară, conform standardelor europene, pin îmbunătățirea continuă a serviciilor. Aplicăm principiul dezvoltării durabile, în vederea prevenirii poluării mediului, protejând mediul înconjurător, prin reducerea consumului de resurse, energie, materii prime, în vederea minimizării piererilor, fără a compromite capacitățile pentru generațiile următoare. De asemenea, obiectivul nostru este educarea și sensibilizarea societății, asupra importanței vitale a apei.  Sloganul trebuie să fie scurt, la obiect și inspirant. Cel mai bun slogan va fi premiat. Premiul este 500 lei.

Propunerile se transmit prin e-mail, la adresele: aps@apaservsm.ro sau secretariat@apaservsm.ro,  - cu subiectul Slogan, până la data de 19 martie.